23
қараша
2023
№15 ЖОББМ

Мектеп буфетінде тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу ( бракеражды комиссиясы) тамақтану объектісіне қойылатын талаптардың орындалуы, мектеп буфетінде азық- түліктерді уақтылы пайдалану, олардың сақталу мерзімі, балалардың тамақтануының дұрыс ұйымдастырылуын бақылау. Мектеп буфетінің санитарлық жағдайы, ыдыс- аяқтардың тазалығы, азық- түлік сақтайтын орынның таза болуы, қайнату, пісіру. цехтары, ас мәзірі бойынша дайын ас көлемінің шығымы, тәулік сынама алу мен сақталуы, астарды тоңазытқыштарда сақтау, ас әзірлейтін блоктың санитарлық жай күйі, келіп түскен тамақ өнімдерінің сапасын бақылау мақсатында кезекті тексеру жүргізілді. Тексеру нәтижесі бойынша жауапты тұлғаларға ұсыныстар берілді.