24
қараша
2021
Анықтама
Анықтама
24 қараша күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу мақсатында бракераж комиссиясы мектеп асханасына тексеру жүргізді. Тексеру қорытындысы актпен рәсімделіп, комиссия отырысында талқыланды. Тексеру нәтижелері сарапталып, түзету бойынша ұсыныс берілді. Анықталған кемшіліктерді жою үшін 5 жұмыс күні ұсынылды.
Тексеру нәтижесінде асханада дайын сапа өнімі алынбауы, жуу құралдары таңбаланбаған. Мектеп асханасының тамақтану бөлімінде қол жуатын орындарда арнайы кептіргіштер болмағандықтан, қағаз сүлгілер пайдаланылады. Білім алушыларға арналған қол жуатын 1орын бар.
Асханаға жеткізілетін тамақ өнімдерінің сапасы жақсы. Тағамдарды дайындау технологиясы талапқа сай. Өнімдердің және дайын тағамдардың сақтау мерзімдерін көрсететін құжаттар бар. Асханада тазалық сақталған.
24 қараша күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу мақсатында бракераж комиссиясы мектеп асханасына тексеру жүргізді. Тексеру қорытындысы актпен рәсімделіп, комиссия отырысында талқыланды. Тексеру нәтижелері сарапталып, түзету бойынша ұсыныс берілді. Анықталған кемшіліктерді жою үшін 5 жұмыс күні ұсынылды.
Тексеру нәтижесінде асханада дайын сапа өнімі алынбауы, жуу құралдары таңбаланбаған. Мектеп асханасының тамақтану бөлімінде қол жуатын орындарда арнайы кептіргіштер болмағандықтан, қағаз сүлгілер пайдаланылады. Білім алушыларға арналған қол жуатын 1орын бар.
Асханаға жеткізілетін тамақ өнімдерінің сапасы жақсы. Тағамдарды дайындау технологиясы талапқа сай. Өнімдердің және дайын тағамдардың сақтау мерзімдерін көрсететін құжаттар бар. Асханада тазалық сақталған.